NAJAVA: U pripremi savremeno opremljena teretana i kardio centar

U Bileći se finaliziraju pripreme za otvaranje kardio centra, teretane i saune, a sve u skopu Motela i Svadbenog salona Dijamant, krug bivše Bilećanke. Napominjemo da je nedavno sa radom počela Sportska dvorana urađena po svim standardima, vrhunska podloga, prateći sadržaji, uređene svlačionice, toaleti, tuš kabine, a u zimskom periodu grijanje.

Mladima u Bileći se pruža mogućnost da se okrenu sportu, oblikuju svoje tijelo, vode zdrav život i eliminišu poroke kojima su danas sve više izloženi. Riječ je o vježbaoni za cijelu Bileću čiji su start pozdravili sportski klubovi i profesionalni sportisti.

Osim povoljne mjesečne članarine i popusta za klubove i reprezentativce koji će ovde biti u mogućnosti da popravljaju kondicionu formu, uskoro će početi i edukuja za vježbače da se pridržavaju režima propisane ishrane, provjere zdravstvenog stanja, mogućnosti fizičke izdržljivosti i uz maksimalne mjere opreza kako ne bi došlo do neželjenih povreda.

Rad na trenažnim spravama će se odvijati po svjetskim standardima i programu teretane, fitnes, kardio programu, te individualni treninzi sa ličnim trenerom.

Fitnes klub opremnljen je i prostranim tuš kabinama, toaletom i svlačionicama posebno za žene i muškarce, kao i ormarićima za lične stvari, a postavljena je i sauna. 

Uz najsavremeniju opremu, moći ćete da vježbate po veoma pristupačnim cijenama. Dakle, vježbanje po vrhunskim standardima više nije privilegija odabranih.

TRENUTNO U PONUDI SLOBODNO VJEŽBANJE!!!

Kao što i sam naziv programa kaže, ovaj program vam nudi slobodu u korišćenju opreme našeg kluba, kao i samostalno kreiranje treninga. Program je namjenjen iskusnijim vježbačima, kojima nije potreban stalni nadzor trenera, ali naš tim je u obavezi da vas upozori i koriguje ukoliko samostalno izvodite pojedine vježbe nepravilno.

Škola tenisa se nastavlja u novoj sportskoj dvorani!

Odlicni uslovi i povoljne cijene!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *